Kávéakadémia
12
Máj

Filteres kávékészítési technológiák továbbképzés

Május 12-én 10:00-tól kezdődő Filteres kávé technológia továbbképzés lesz, ahol megtanulhatjátok ezt a külföldön igen népszerű alternatív technológiát!


Filter technológia továbbképzés:

A több száz éves múltra visszavezethető filter technológia, napjainkban egyre inkább szerves része a kávézók életének és kínálatának, valamint számos ember, otthoni használatú kávékészítési eszközévé is vált. Itthon és külföldön egyaránt nélkülözhetetlen feltétele a barista munkakörnek ez a kávékészítési technológia, így mindenképp javasolt megtanulni, és alkalmazni azt a minden napokban. 

Ezen a négy órás képzésen/különórán a legelterjedtebb alternatív kávékészítési technológiákat sajátíthatják el hallgatóink, így az Aero Press, a V60 és Chemex szakszerű elkészítési technológiáját.

Időpont: május 12, 10:00
Időtartam: 4 óra
Maximális létszám: 5 fő (első 5 befizetőnek tudunk helyet biztosítani!)
Ára: 12.000 Ft

 Jelentkezem!

Videó


Ki is az a Barista? Mit csinál a Barista? Mi pontosan a Barista munkája?

Barista-nak nevezzük azokat a bárban dolgozó szakembereket, akik a kávékészítés professzionális szakértői.

A barista hivatás, más formában ugyan, de már több mint száz éve is létezett hazánkban. Abban az időben, amikor Budapestet, mint a kávéházak városát emlegették, ismert volt a kávéspincér szakma, amelynek kitanulásához hosszú, gyakorlattal eltöltött évek kellettek. Ma, a nemzetközi trendeket is figyelve, joggal mondhatjuk, hogy a barista munkakör hamarosan megkerülhetetlen része lesz a vendéglátó szervezeteknek.